Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Churreteros (490362) - Internatzionale de catalunya (1588446) » 544742102: T48/J8/IX

Liga 544742102 Información oficial sobre el partido 544742102 en Hattrick

19.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / IX.171 (60442)

F.C Churreteros Alineación oficial del equipo 'F.C Churreteros' en el partido 1 - 1 Internatzionale de catalunya Alineación oficial del equipo 'Internatzionale de catalunya' en el partido
0 - 1 Rubén Aznar (42')
Javier Sedano (67') 1 - 1
F.C Churreteros Alineación oficial del equipo 'F.C Churreteros' en el partido 1 - 1 Internatzionale de catalunya Alineación oficial del equipo 'Internatzionale de catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Churreteros Alineación oficial del equipo 'F.C Churreteros' en el partido 2 - 2 Internatzionale de catalunya Alineación oficial del equipo 'Internatzionale de catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,7 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Churreteros

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors del Churreteros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 67, deixant Javier Sedano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergi Buxadera va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Adrián Marroquín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Churreteros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Àngel de Dou ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Gil de Gibaja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Alessandro De Donato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Sedano de Churreteros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Internatzionale de catalunya

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Internatzionale agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rubén Aznar amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Adaimi es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Internatzionale que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julio Miñarro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Internatzionale al minut 80, però el xut de Adolf Miraballs va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Josep Maria Junyent de Internatzionale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Miñarro de Internatzionale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolf Miraballs de Internatzionale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Adrián Marroquín va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Internatzionale estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.