Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD.REAL-TERMOPILAS (1422042) - Fc NeyBa Harlem (795189) » 544738357: T48/J9/IX

Liga 544738357 Información oficial sobre el partido 544738357 en Hattrick

26.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / IX.104 (60375)

AD.REAL-TERMOPILAS Alineación oficial del equipo 'AD.REAL-TERMOPILAS' en el partido 5 - 0 Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido
Ildelfonso Montero (33') 1 - 0
Jesús Villapol (36') 2 - 0
Policarpio Pino (50') 3 - 0
Marzio Matarasso (76') 4 - 0
Jesús Villapol (81') 5 - 0
AD.REAL-TERMOPILAS Alineación oficial del equipo 'AD.REAL-TERMOPILAS' en el partido 5 - 0 Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AD.REAL-TERMOPILAS Alineación oficial del equipo 'AD.REAL-TERMOPILAS' en el partido 5 - 1 Fc NeyBa Harlem Alineación oficial del equipo 'Fc NeyBa Harlem' en el partido
Tiene un resultado normal 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD.REAL-TERMOPILAS

Goles Goles

  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): Juan Eduardo Solís va deixar patent la seva inexperiència al minut 33, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Ildelfonso Montero va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a AD.REAL-TERMOPILAS.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): AD.REAL-TERMOPILAS va aconseguir el 2 - 0 quan Jesús Villapol va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Policarpio Pino va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Marzio Matarasso sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de AD.REAL-TERMOPILAS a 4 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): AD.REAL-TERMOPILAS va augmentar la diferència quan Jesús Villapol no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Asel Bidador va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Eufemio Fontes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Policarpio Pino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fabiano Piersimoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Dimitar Blagoev de AD.REAL-TERMOPILAS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ganeroitz Menderitxaga va prendre el seu rol al minut 39.

Fc NeyBa Harlem

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Víctor Vallvé de Harlem, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 254 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Bernabé Bexo va fallar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prospèr Algarra de Harlem va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Mauro Entrena de Harlem va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Josep Delòs ocupà el lloc d'en Tomeu Porcar al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Harlem quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Víctor Vallvé de Harlem es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Harlem va fer una substitució al minut 88. Eufemio Fontes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Danilo Castilla.