Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zas C.F. (311738) - Klavier cordillera (1332932) » 544734840: T48/J11/IX

Liga 544734840 Información oficial sobre el partido 544734840 en Hattrick

09.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IX.41 (60312)

Zas C.F. Alineación oficial del equipo 'Zas C.F.' en el partido 5 - 0 Klavier cordillera Alineación oficial del equipo 'Klavier cordillera' en el partido
Miguel Medina Torres (9') 1 - 0
Leopoldo García (24') 2 - 0
Santiago Manjón (55') 3 - 0
Santiago Manjón (63') 4 - 0
Santiago Manjón (64') 5 - 0
Zas C.F. Alineación oficial del equipo 'Zas C.F.' en el partido 5 - 0 Klavier cordillera Alineación oficial del equipo 'Klavier cordillera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Zas C.F. Alineación oficial del equipo 'Zas C.F.' en el partido 5 - 0 Klavier cordillera Alineación oficial del equipo 'Klavier cordillera' en el partido
Tiene un resultado normal 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zas C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Miguel Medina Torres va donar a C.F. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el C.F. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Leopoldo García, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Santiago Manjón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Santiago Manjón va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 0 per a C.F..
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Santiago Manjón de C.F. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Manjón va rematar alt.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de C.F. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Medina Torres va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cristóbal Frometa de C.F. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Leopoldo García, jugador de C.F., va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 75. Dani Comadevall, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Klavier cordillera

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de cordillera, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lasko Akolanaga va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Carl Schmalz de cordillera va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xacomé Magote va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de cordillera, en Fabián Gleu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): cordillera va fer una substitució al minut 78. Jacobo Vázquez Armero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mami Aldekolea.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ramon Jesús Benages probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.