Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Barcelona cantera (1589805) - A.E. MVP (1366299) » 544731203: T48/J12/VIII

Liga 544731203 Información oficial sobre el partido 544731203 en Hattrick

16.01.2016 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.2024 (179567)

Botitas Alineación oficial del equipo 'Botitas' en el partido 1 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
0 - 1 Emili Viladrosa (15')
Joan Carles Bach (72') 1 - 1
Botitas Alineación oficial del equipo 'Botitas' en el partido 1 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Botitas Alineación oficial del equipo 'Botitas' en el partido 5 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
Es un cenizo 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botitas

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Botitas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Carles Bach que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): David Mariño va estar a punt d'empatar per a Botitas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ijinio Enciso va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Botitas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Manuel Medina Bernal quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Medina Bernal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, José Estébanez de Botitas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Gustavo Sánchez de Botitas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Gustavo Sánchez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

A.E. MVP

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emili Viladrosa quedar desmarcat i marcar per a A.E. al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de A.E., l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Goi Lantzeta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignasi Caminals va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Goi Lantzeta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Sergio Valdevielso va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Desiderio Delfín que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.