Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picharreal C. F. (123572) - Punto Pelota CF (314470) » 544727241: T48/J1/VIII

Liga 544727241 Información oficial sobre el partido 544727241 en Hattrick

31.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VIII.1954 (179497)

Picharreal C. F. Alineación oficial del equipo 'Picharreal C. F.' en el partido 1 - 3 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
0 - 1 José Luis Reales (4')
0 - 2 Joan Baptista Osset (27')
Íñigo Perera (41') 1 - 2
1 - 3 Jesús Àngel Abadal (44')
Picharreal C. F. Alineación oficial del equipo 'Picharreal C. F.' en el partido 1 - 3 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Picharreal C. F. Alineación oficial del equipo 'Picharreal C. F.' en el partido 5 - 2 Punto Pelota CF Alineación oficial del equipo 'Punto Pelota CF' en el partido
Es un cenizo 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picharreal C. F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Íñigo Perera després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Pelota Joan Baptista Osset, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 2.
  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Íñigo Perera, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Picharreal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Picharreal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pablo Salaverri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Ernesto Irazoqui va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 43, però no s'esperava que en Sergio Plaza, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Toni Solivellas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 71 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Iturrarán de Picharreal es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ernesto Irazoqui no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Íñigo Perera va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 85 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Iturrarán de Picharreal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Irazoqui de Picharreal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Punto Pelota CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Luis Reales es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Pelota va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Àngel Abadal, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Reales de Pelota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Cañellas de Pelota es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Pelota, en Manolo Delgado, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.