Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weavers Warriors FC (1586686) - Tsunami De Cristal F.C. (992376) » 544726318: T48/J8/VIII

Liga 544726318 Información oficial sobre el partido 544726318 en Hattrick

19.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VIII.1937 (179480)

Escola de Futbol Barbera Andalucia Alineación oficial del equipo 'Escola de Futbol Barbera Andalucia' en el partido 1 - 1 Tsunami De Cristal F.C. Alineación oficial del equipo 'Tsunami De Cristal F.C.' en el partido
0 - 1 Albert Pujol (8')
Phillip Kimberley (51') 1 - 1
Escola de Futbol Barbera Andalucia Alineación oficial del equipo 'Escola de Futbol Barbera Andalucia' en el partido 1 - 1 Tsunami De Cristal F.C. Alineación oficial del equipo 'Tsunami De Cristal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escola de Futbol Barbera Andalucia Alineación oficial del equipo 'Escola de Futbol Barbera Andalucia' en el partido 3 - 0 Tsunami De Cristal F.C. Alineación oficial del equipo 'Tsunami De Cristal F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escola de Futbol Barbera Andalucia

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Phillip Kimberley va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pere Cuquerella es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enric Monreal va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amancio Vicente Solano va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Boi Mercader va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Andalucia Enric Monreal quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Phillip Kimberley va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Andalucia.

Tsunami De Cristal F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): En Albert Pujol va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 8. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Ernest Farràs va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Jesús Pintos del Valle de Tsunami, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!