Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banco de Valencia SA (119033) - Ares fighters (441364) » 544724403: T48/J6/VIII

Liga 544724403 Información oficial sobre el partido 544724403 en Hattrick

05.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VIII.1903 (179446)

Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido 3 - 1 sachadores Alineación oficial del equipo 'sachadores' en el partido
Raül Tobella (3') 1 - 0
1 - 1 Javier Vargas (17')
José María Uriona (76') 2 - 1
Santiago Manzanaro (81') 3 - 1
Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido 3 - 1 sachadores Alineación oficial del equipo 'sachadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Banco de Valencia SA Alineación oficial del equipo 'Banco de Valencia SA' en el partido 3 - 1 sachadores Alineación oficial del equipo 'sachadores' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banco de Valencia SA

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raül Tobella ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valencia es posava per davant 1 a 0.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José María Uriona rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jaume Ramon Omedes, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valencia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Santiago Manzanaro va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Santiago Manzanaro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Adolfo Castellarnau va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santiago Manzanaro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Manzanaro va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Albelda de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Manzanaro de Valencia es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casimiro Albelda va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Valencia va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

sachadores

Goles Goles

  • 160 Minuto 17 (Gol de falta): sachadores, al minut 17, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Javier Vargas.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sergio Ortiz Osborne va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alfonso Pajares va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernesto Heras, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Pablo Irárraga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ernesto Heras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ethan Williams.