Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mugiwaras F.C (1433451) - JUGONES PH (1332215) » 544722550: T48/J5/VIII

Evento: 032_3 (Una bona jornada va fer que el kiwors F.C Arena presentés una entrada de 12000 espectadors. Hi havia un petit grup d'aficionats de l'equip visitant que feia estona que rondaven per l'estadi, ja que s'havien desplaçat en moto des de la dispesa on s'allotjaven els jugadors, fins l'estadi on es jugava el partit. En Cristian Lamas va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Deimantas Nikolaičiukas i .)
Evento: 020_4 (L'entrenador del kiwors encaixava la mà amb l'entrenador rival, mentre els seus jugadors sortien al camp formant un 4-4-2.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del kiwors: Sanz Delfa - Robertet, Colinas, Zambrano, Lara Parreño - Maruola, Fontanellas, Sufredo, Bermeo - Piñeiro Truan, Inglés.

)
Evento: 020_1 (El JUGONES va sortir al camp amb un 4-4-2 d'inici.)
Evento: 021_4 (Pel JUGONES, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Icoaga - Estébanez Martín, Olivos, Urtatza, Ametller - Echeondo, Almozara, Nabiza, Iturrebaso - Berrizbeitia, Goya.

)
Evento: 091_5 (En Alcadio Arcones ocupà el lloc d'en Aravo Estébanez Martín al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de JUGONES quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.)
Evento: 081_3 (En Javier Olivos ja sabia que era l'encarregat de xutar les faltes quan en Aravo Estébanez Martín no era al camp, així que es va afanyar a repassar mentalment les jugades d'estratègia.)
Evento: 273_5 (Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Rubén Goya va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.)
Evento: 243_1 (Els jugadors de kiwors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Txema Piñeiro Truan va sortir desviat a la dreta de la porteria.)
Evento: 121_5 (La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Robertet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kiwors se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.)
Evento: 231_1 (Hilario Maruola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Juan Icoaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.)
Evento: 510_2 (L'àrbitre va mostrar a Olegario Almozara de JUGONES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.)
Evento: 115_3 (Alfredo Echeondo de JUGONES va fer un bon esprint per escapar-se de Fermín Lara Parreño i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 1 - 1 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al kiwors, amb una possessió del 54 per cent.

)
Evento: 220_4 (Quan passaven pocs segons del minut 49 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesús Robertet va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.)
Evento: 123_3 (Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 70 gràcies a la jugada de Hilario Maruola, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.)
Evento: 263_1 (Ero Nabiza va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.)
Evento: 133_2 (kiwors va aconseguir el 3 - 1 quan Jesús Robertet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.)
Evento: 090_1 (Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Icoaga de JUGONES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al kiwors, amb un 53% de possessió.

)
Evento: 041_1 (L'estrella de kiwors en aquest partit va ser Ignacio Inglés.)
Evento: 042_3 (Tanmateix, Manuel Sanz Delfa va fer baixar el nivell de l'equip.)
Evento: 041_3 (El millor jugador de JUGONES va ser Oker Berrizbeitia. )
Evento: 042_2 (Juan Icoaga, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 550_2 ()
Evento: 550_3 ()
Evento: 599_4 (El partit va finalitzar amb un 3 - 1 al marcador.)

Liga 544722550 Información oficial sobre el partido 544722550 en Hattrick

28.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VIII.1870 (179413)

kiwors F.C Alineación oficial del equipo 'kiwors F.C' en el partido 3 - 1 JUGONES PH Alineación oficial del equipo 'JUGONES PH' en el partido
Jesús Robertet (39') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Echeondo (43')
Hilario Maruola (70') 2 - 1
Jesús Robertet (77') 3 - 1
kiwors F.C Alineación oficial del equipo 'kiwors F.C' en el partido 3 - 1 JUGONES PH Alineación oficial del equipo 'JUGONES PH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
kiwors F.C Alineación oficial del equipo 'kiwors F.C' en el partido 7 - 1 JUGONES PH Alineación oficial del equipo 'JUGONES PH' en el partido
Es un cenizo 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kiwors F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Robertet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kiwors se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 70 gràcies a la jugada de Hilario Maruola, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): kiwors va aconseguir el 3 - 1 quan Jesús Robertet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de kiwors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Txema Piñeiro Truan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Hilario Maruola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Juan Icoaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 49 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesús Robertet va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

JUGONES PH

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfredo Echeondo de JUGONES va fer un bon esprint per escapar-se de Fermín Lara Parreño i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Rubén Goya va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ero Nabiza va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olegario Almozara de JUGONES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Alcadio Arcones ocupà el lloc d'en Aravo Estébanez Martín al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de JUGONES quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Icoaga de JUGONES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.