Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Battle Dragons (991650) - OKC Thunder (439466) » 544721352: T48/J13/VIII

Liga 544721352 Información oficial sobre el partido 544721352 en Hattrick

23.01.2016 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.1848 (179391)

Battle Dragons Alineación oficial del equipo 'Battle Dragons' en el partido 4 - 0 OKC Thunder Alineación oficial del equipo 'OKC Thunder' en el partido
Juan Salas Tovar (16') 1 - 0
Joaquín Ruiz del Arco (27') 2 - 0
Fávila Basoa Rivas (72') 3 - 0
Joaquín Ruiz del Arco (83') 4 - 0
Battle Dragons Alineación oficial del equipo 'Battle Dragons' en el partido 4 - 0 OKC Thunder Alineación oficial del equipo 'OKC Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Battle Dragons Alineación oficial del equipo 'Battle Dragons' en el partido 2 - 0 OKC Thunder Alineación oficial del equipo 'OKC Thunder' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Battle Dragons

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Juan Salas Tovar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dragons es posava per davant!
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Dragons va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Joaquín Ruiz del Arco. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Dragons va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Filemón Alfaro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fávila Basoa Rivas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joaquín Ruiz del Arco es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Joseba Manrique del Dragons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Thunder. La jugada d'estratègia del Dragons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Gargallo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fávila Basoa Rivas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Gargallo va entorpir al marcador d'en Filemón Alfaro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Gallego de Dragons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joseba Manrique es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Ruiz del Arco.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Yago Quasi ocupà el lloc d'en Manuel Gargallo al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Dragons quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Joseba Manrique no era cap impediment.

OKC Thunder

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Thunder van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Unai Olaondo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Thunder va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jesús Santos-Guzmán no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Joan Estupinyà de Thunder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 18 de partit, quan un jugador de Thunder, en Joan Estupinyà, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Àngel Carreres.