Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santanamtro (1591760) - Bellotero ketaminoso AC (990386) » 544718906: T48/J4/VIII

Liga 544718906 Información oficial sobre el partido 544718906 en Hattrick

21.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VIII.1805 (179348)

Santanamtro Alineación oficial del equipo 'Santanamtro' en el partido 3 - 2 Team Llorca Ferrari FC Alineación oficial del equipo 'Team Llorca Ferrari FC' en el partido
0 - 1 Raúl Revuelta (25')
Oleguer Corretgé (33') 1 - 1
Oleguer Corretgé (40') 2 - 1
2 - 2 Eduardo Rancón (58')
Vital Pardo (63') 3 - 2
Santanamtro Alineación oficial del equipo 'Santanamtro' en el partido 3 - 2 Team Llorca Ferrari FC Alineación oficial del equipo 'Team Llorca Ferrari FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santanamtro Alineación oficial del equipo 'Santanamtro' en el partido 3 - 2 Team Llorca Ferrari FC Alineación oficial del equipo 'Team Llorca Ferrari FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,7 % 22,0 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santanamtro

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de 33 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Santanamtro, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Oleguer Corretgé de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Una falta al minut 40 va provocar un lliure directe. Oleguer Corretgé el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Santanamtro va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 63 Vital Pardo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Santanamtro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vital Pardo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tesifonte Maestre Vargas.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vital Pardo va rematar alt.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Eustakio Ortuondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tesifonte Maestre Vargas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Team Llorca Ferrari FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Raúl Revuelta de Ferrari va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Ferrari al minut 58. Eduardo Rancón va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Raúl Revuelta va estar a punt de posar per davant a Ferrari amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Gumbao va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ferrari Raúl Revuelta quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Florin Cucută l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Manuel Reguera va fer una jugada per la banda esquerra, però Iván Gumbao va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ferrari sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eduardo Rancón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Ferrari, en Aritz Campmany, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.