Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BeNiMa (488986) - Tornado Kastil (485554) » 544718623: T48/J3/VIII

Liga 544718623 Información oficial sobre el partido 544718623 en Hattrick

14.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VIII.1800 (179343)

SOCCERAMMA Alineación oficial del equipo 'SOCCERAMMA' en el partido 0 - 0 Espurna F.C Alineación oficial del equipo 'Espurna F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SOCCERAMMA Alineación oficial del equipo 'SOCCERAMMA' en el partido 2 - 0 Espurna F.C Alineación oficial del equipo 'Espurna F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOCCERAMMA

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Xavi Paüls va marxar de Salim Daih en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de SOCCERAMMA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): SOCCERAMMA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan David Pareja va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): SOCCERAMMA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julio Bermúdez de Castro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roger Benejam.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Niall Phillips va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Arroyo de SOCCERAMMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Irigay.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 42 va fer que Xavi Paüls de SOCCERAMMA hagués d'abandonar el terreny de joc. Gabriel Irigay va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Espurna F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Pareja no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Camptor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Camptor va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Espurna que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Espurna que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Steve Whitehead, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Rodríguez de Espurna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuele Viglietta de Espurna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Espurna, en Juan Laserna, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.