Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd pinilla (485584) - F.C. Mojitosss_en_caseta (493031) » 544702559: T48/J6/VIII

Liga 544702559 Información oficial sobre el partido 544702559 en Hattrick

05.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VIII.1513 (179056)

cd pinilla Alineación oficial del equipo 'cd pinilla' en el partido 0 - 4 F.C. Mojitosss_en_caseta Alineación oficial del equipo 'F.C. Mojitosss_en_caseta' en el partido
0 - 1 Francisco Melendo (18')
0 - 2 Añaterve Ferro (36')
0 - 3 Jaime Verdeja (39')
0 - 4 Abelin Azpiolea (75')
cd pinilla Alineación oficial del equipo 'cd pinilla' en el partido 0 - 4 F.C. Mojitosss_en_caseta Alineación oficial del equipo 'F.C. Mojitosss_en_caseta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cd pinilla Alineación oficial del equipo 'cd pinilla' en el partido 0 - 4 F.C. Mojitosss_en_caseta Alineación oficial del equipo 'F.C. Mojitosss_en_caseta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd pinilla

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Dud Mawby des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Rojas de pinilla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitri Chiodini.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Miguel Moragas de pinilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Mojitosss_en_caseta

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Mojitosss_en_caseta va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Francisco Melendo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Añaterve Ferro, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Jaime Verdeja de Mojitosss_en_caseta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Abelin Azpiolea va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Abelin Azpiolea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Francisco Melendo es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Anthony Peuvrel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Albert Alriols, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Francisco Melendo va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Mojitosss_en_caseta, en Mikheil Matkava, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Hossein Panahian semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.