Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marcosblas (773436) - Atletico mv (1336674) » 544699989: T48/J7/VIII

Liga 544699989 Información oficial sobre el partido 544699989 en Hattrick

12.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.1467 (179010)

madalena street Alineación oficial del equipo 'madalena street' en el partido 6 - 1 Can Vies FC Alineación oficial del equipo 'Can Vies FC' en el partido
0 - 1 Alonso Ibáñez (6')
James Magennis (13') 1 - 1
Oriol Vilafort (26') 2 - 1
Ignacio de Oro (35') 3 - 1
James Magennis (60') 4 - 1
James Magennis (74') 5 - 1
James Magennis (86') 6 - 1
madalena street Alineación oficial del equipo 'madalena street' en el partido 6 - 1 Can Vies FC Alineación oficial del equipo 'Can Vies FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
madalena street Alineación oficial del equipo 'madalena street' en el partido 2 - 1 Can Vies FC Alineación oficial del equipo 'Can Vies FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

madalena street

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de madalena el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, James Magennis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio de Oro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del madalena, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En James Magennis de madalena va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 en James Magennis va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en James Magennis va augmentar l'avantatge de madalena a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Oriol Vilafort va estar a punt de marcar al minut 8 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oriol Vilafort va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Bordari Larrasoro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Oriol Vilafort, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ignacio de Oro que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Ilja Offenbächer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bordari Larrasoro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mario Alberto Martínez Rueda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Can Vies FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Roberto Zabalburu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alonso Ibáñez perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Roberto Zabalburu se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Oriol Vilafort que va anotar el 2 - 1 per a madalena sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): David Juan Zuaza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 12 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vies va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 87 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alonso Ibáñez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Vies puguin veure en Roberto Zabalburu jugant de nou; ja que al minut 68 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Yaktin Bensouda el va substituir sense tenir temps d'escalfar.