Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC OLULA (31062) - C.F Verneda (1433919) » 544699091: T48/J6/VIII

Liga 544699091 Información oficial sobre el partido 544699091 en Hattrick

05.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VIII.1451 (178994)

FC OLULA Alineación oficial del equipo 'FC OLULA' en el partido 2 - 2 Ñoquis Alineación oficial del equipo 'Ñoquis' en el partido
Giorgio Menegon (33') 1 - 0
Giorgio Menegon (38') 2 - 0
2 - 1 Ifixenio Herrero (68')
2 - 2 Esteban García de Camargo (69')
FC OLULA Alineación oficial del equipo 'FC OLULA' en el partido 2 - 2 Ñoquis Alineación oficial del equipo 'Ñoquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC OLULA Alineación oficial del equipo 'FC OLULA' en el partido 1 - 3 Ñoquis Alineación oficial del equipo 'Ñoquis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC OLULA

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Giorgio Menegon de OLULA aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, OLULA va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Giorgio Menegon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): OLULA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauricio Marcos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del OLULA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giorgio Menegon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Jimeno de OLULA es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Armendáriz de OLULA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Onofre Monge de OLULA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Alejandro Miñón Herreros de OLULA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Mariano Jimeno de OLULA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paco Aranzadi va prendre el seu rol al minut 58.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rafael Salinas Rojas no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Ñoquis

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Ifixenio Herrero va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 68 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 69 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Esteban García de Camargo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Esteban García de Camargo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ñoquis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Romeu Viñolasdevall va sortir desviat a la dreta de la porteria.