Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RACING DE CAZALLA (438415) - Halendied 7 (992594) » 544698056: T48/J13/VIII

Liga 544698056 Información oficial sobre el partido 544698056 en Hattrick

23.01.2016 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.1432 (178975)

RACING DE CAZALLA Alineación oficial del equipo 'RACING DE CAZALLA' en el partido 1 - 3 cafedelalmax team Alineación oficial del equipo 'cafedelalmax team' en el partido
Ricardo Vía (15') 1 - 0
1 - 1 Bill May (41')
1 - 2 Ferrán Iturbe (73')
1 - 3 Bill May (86')
RACING DE CAZALLA Alineación oficial del equipo 'RACING DE CAZALLA' en el partido 1 - 3 cafedelalmax team Alineación oficial del equipo 'cafedelalmax team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RACING DE CAZALLA Alineación oficial del equipo 'RACING DE CAZALLA' en el partido 1 - 5 cafedelalmax team Alineación oficial del equipo 'cafedelalmax team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RACING DE CAZALLA

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ricardo Vía de CAZALLA aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 54, el CAZALLA estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Zenaido Lizarazu va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Porras va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 74 de joc.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En César Pérez Jiménez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): George Constantin va sortir coix del terreny de joc, substituït per Adán Onrubia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Ricardo Vía va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de CAZALLA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marco Cualedro, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ricardo Vía no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

cafedelalmax team

Goles Goles

  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Bill May va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): cafedelalmax agafava avantatge al minut 73 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ferrán Iturbe amb mestria.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Passaven 86 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bill May va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pablo Collferrer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Salva Sarria va fer una jugada per la banda esquerra, però Ismael Campmany va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): cafedelalmax va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Pablo Collferrer va quedar-se sol davant el porter Ismael Campmany, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bill May ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Corroza de cafedelalmax la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guifré González Socueva.