Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rojos de Villafañe (1582209) - Stade Gironins FC (1366163) » 544697394: T48/J2/VIII

Liga 544697394 Información oficial sobre el partido 544697394 en Hattrick

07.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VIII.1421 (178964)

Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido 3 - 4 Tercio the Flanders Alineación oficial del equipo 'Tercio the Flanders' en el partido
Marc Puyoles (24') 1 - 0
Esteve Salicrú (26') 2 - 0
2 - 1 Cedric Collins (27')
2 - 2 Diego Beláustegui (39')
Pepe Alcalde (40') 3 - 2
3 - 3 Francisco Miguel Monsalve (62')
3 - 4 Ernesto Estupiñán (71')
Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido 3 - 4 Tercio the Flanders Alineación oficial del equipo 'Tercio the Flanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Rojos de Villafañe Alineación oficial del equipo 'Los Rojos de Villafañe' en el partido 1 - 5 Tercio the Flanders Alineación oficial del equipo 'Tercio the Flanders' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rojos de Villafañe

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Villafañe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Marc Puyoles va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 26, en Alejandro Marcel Cedillo del Villafañe va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Esteve Salicrú que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Villafañe prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Pepe Alcalde va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Villafañe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Villalambrus, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fermín Vierna de Villafañe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fermín Vierna va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Santiago Cassillas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Villafañe es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Alejandro Marcel Cedillo, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tercio the Flanders

Goles Goles

  • 154 Minuto 27 (Gol de penalti): Flanders va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Cedric Collins.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Flanders van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 39, quan Diego Beláustegui va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Francisco Miguel Monsalve va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ernesto Estupiñán que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Flanders.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Nave que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Flanders van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Estanislau Tortell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cedric Collins.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pol Corominola va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.