Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

griñon atletico (798953) - PERRROLOKKO CF (310014) » 544694977: T48/J13/VIII

Liga 544694977 Información oficial sobre el partido 544694977 en Hattrick

23.01.2016 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.1377 (178920)

griñon atletico Alineación oficial del equipo 'griñon atletico' en el partido 1 - 5 Sepultura C.F Alineación oficial del equipo 'Sepultura C.F' en el partido
Francisco Bassa (32') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Botilla (34')
1 - 2 Edu Nervio (55')
1 - 3 José Daniel Rízquez (66')
1 - 4 Juan Bergasa (71')
1 - 5 César Toro (72')
griñon atletico Alineación oficial del equipo 'griñon atletico' en el partido 1 - 5 Sepultura C.F Alineación oficial del equipo 'Sepultura C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
griñon atletico Alineación oficial del equipo 'griñon atletico' en el partido 2 - 3 Sepultura C.F Alineación oficial del equipo 'Sepultura C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

griñon atletico

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Bassa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nuño Gerradell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Francisco Bassa va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pràxedes Palà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aday Barrio de atletico es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aday Barrio es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Sepultura C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gonzalo Botilla que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Edu Nervio de Sepultura va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, José Daniel Rízquez va augmentar l'avantatge de Sepultura a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 71 minuts, Juan Bergasa va superar per velocitat Odilón Heras Hermosilla per posar el 1 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En César Toro, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sepultura va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patricio Vallabriga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Sepultura va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nafarroa Val Gómez va desviar el xut final de Juan Bergasa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Patricio Vallabriga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Era el minut 20 quan després d'una dura entrada, el jugador José Cadret de Sepultura s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Francesc Gràcia ocupà el lloc d'en Rubén Antón al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Sepultura quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.