Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IkerIkerIker (309683) - Last Hope F.C. (434689) » 544693258: T48/J4/VIII

Liga 544693258 Información oficial sobre el partido 544693258 en Hattrick

21.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VIII.1347 (178890)

IkerIkerIker Alineación oficial del equipo 'IkerIkerIker' en el partido 3 - 1 tesudalasobacamora fc Alineación oficial del equipo 'tesudalasobacamora fc' en el partido
0 - 1 Nico Sánchez (28')
Juan José Peral (37') 1 - 1
Fernando Fideu (38') 2 - 1
Fernando Fideu (55') 3 - 1
IkerIkerIker Alineación oficial del equipo 'IkerIkerIker' en el partido 3 - 1 tesudalasobacamora fc Alineación oficial del equipo 'tesudalasobacamora fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IkerIkerIker Alineación oficial del equipo 'IkerIkerIker' en el partido 1 - 2 tesudalasobacamora fc Alineación oficial del equipo 'tesudalasobacamora fc' en el partido
Tiene suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IkerIkerIker

Goles Goles

  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va proporcionar un lliure directe al IkerIkerIker. Juan José Peral va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Fernando Fideu rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan José Peral, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de IkerIkerIker va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Fernando Fideu, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Núñez Guzmán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El IkerIkerIker ho intentava per la dreta per mitjà de Avelín Urruchua, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Avelín Urruchua es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Avelín Urruchua.

tesudalasobacamora fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Nico Sánchez de tesudalasobacamora va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tesudalasobacamora, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Aleix Arolas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): tesudalasobacamora va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tino Rivas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Juan Carlos Cazos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de tesudalasobacamora es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.