Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo de Figaredo (119989) - Paquetes Club (122437) » 544689794: T48/J5/VIII

Liga 544689794 Información oficial sobre el partido 544689794 en Hattrick

28.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VIII.1285 (178828)

noganonadenuevoisback Alineación oficial del equipo 'noganonadenuevoisback' en el partido 2 - 2 danavela Alineación oficial del equipo 'danavela' en el partido
0 - 1 Armando Villaño (8')
0 - 2 Jesús Mínguez (29')
José Manuel Ozores (40') 1 - 2
David Cervera (52') 2 - 2
noganonadenuevoisback Alineación oficial del equipo 'noganonadenuevoisback' en el partido 2 - 2 danavela Alineación oficial del equipo 'danavela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
noganonadenuevoisback Alineación oficial del equipo 'noganonadenuevoisback' en el partido 4 - 0 danavela Alineación oficial del equipo 'danavela' en el partido
Tiene mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noganonadenuevoisback

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El noganonadenuevoisba no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en José Manuel Ozores es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del noganonadenuevoisba amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant David Cervera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Alfred Delaportella va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En David Cervera no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de noganonadenuevoisba va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Peralta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del noganonadenuevoisba puguin veure en Sergio Moreno jugant de nou; ja que al minut 49 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Denis Piñón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

danavela

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Armando Villaño posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 29, Armando Villaño va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jesús Mínguez que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jesús Mínguez després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Moreno va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Albert Rof va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Giménez Díaz de danavela es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arximiro Caldeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.