Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Straitjackets (794548) - C.F. All Stars (1586040) » 544685632: T48/J1/VIII

Liga 544685632 Información oficial sobre el partido 544685632 en Hattrick

31.10.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VIII.1211 (178754)

Jardines de Montealto F.C Alineación oficial del equipo 'Jardines de Montealto F.C' en el partido 2 - 1 C.F. All Stars Alineación oficial del equipo 'C.F. All Stars' en el partido
0 - 1 Javier Guexar (5')
Atanas Manchev (53') 1 - 1
Juan Sáenz Malo (79') 2 - 1
Jardines de Montealto F.C Alineación oficial del equipo 'Jardines de Montealto F.C' en el partido 2 - 1 C.F. All Stars Alineación oficial del equipo 'C.F. All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jardines de Montealto F.C Alineación oficial del equipo 'Jardines de Montealto F.C' en el partido 3 - 0 C.F. All Stars Alineación oficial del equipo 'C.F. All Stars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jardines de Montealto F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stars. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Atanas Manchev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Montealto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 53.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Alberto Payueta va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Sáenz Malo va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Dani Fenés quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En José Lapetra Churruca va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Montealto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristóbal Iturregui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Borxa Barreira.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristóbal Iturregui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

C.F. All Stars

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Javier Guexar quedar desmarcat i marcar per a Stars al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Abdessabour Hadry va rebre molts aplaudiments. Al minut 26 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Stars va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abdessabour Hadry, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Stars que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Terrona Soto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Deguai.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Passats 17 minuts de joc, en Pablo Terrona Soto de Stars va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.