Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terminatos (1433366) - Iburgüeto (795787) » 544684422: T48/J6/VIII

Liga 544684422 Información oficial sobre el partido 544684422 en Hattrick

05.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VIII.1189 (178732)

Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 2 - 2 Olympique de Leon Alineación oficial del equipo 'Olympique de Leon' en el partido
0 - 1 Julio Garazatúa (22')
Fernando Pallent (36') 1 - 1
1 - 2 Jorge Morenes (37')
Tomás Méndez Castro (67') 2 - 2
Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 2 - 2 Olympique de Leon Alineación oficial del equipo 'Olympique de Leon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Terminatos Alineación oficial del equipo 'Terminatos' en el partido 1 - 5 Olympique de Leon Alineación oficial del equipo 'Olympique de Leon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminatos

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Fernando Pallent no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Terminatos eren letals, i Tomás Méndez Castro va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Terminatos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Tomás Méndez Castro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 28 minuts, en Alfonso Sello no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Secundino Silla de Terminatos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Secundino Silla se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jorge Carnicero, jugador de Terminatos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 25. Secundino Silla, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): David Muntalla va sortir coix del terreny de joc, substituït per Máximo Salinas. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jorge Miguel Gual, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Olympique de Leon

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Julio Garazatúa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Morenes va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Eduardo Gil de Palacio de Olympique va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olympique a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eduardo Gil de Palacio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tomás Méndez Castro es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Maura de Olympique amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Genís Portella tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.