Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDPERIKO (1584783) - A Rañala C.F. (775636) » 544683765: T48/J10/VIII

Liga 544683765 Información oficial sobre el partido 544683765 en Hattrick

02.01.2016 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VIII.1177 (178720)

RCDPERIKO Alineación oficial del equipo 'RCDPERIKO' en el partido 0 - 4 Huelva Chocos C.F. Alineación oficial del equipo 'Huelva Chocos C.F.' en el partido
0 - 1 Ignacio Navarro (62')
0 - 2 Claudio Eristain (63')
0 - 3 Ignacio Navarro (84')
0 - 4 Ernesto Osorio Ulloa (86')
RCDPERIKO Alineación oficial del equipo 'RCDPERIKO' en el partido 0 - 4 Huelva Chocos C.F. Alineación oficial del equipo 'Huelva Chocos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RCDPERIKO Alineación oficial del equipo 'RCDPERIKO' en el partido 1 - 4 Huelva Chocos C.F. Alineación oficial del equipo 'Huelva Chocos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDPERIKO

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RCDPERIKO va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Israel Chazo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Coară va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Chazo de RCDPERIKO es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Juan Sergio Recio ocupà el lloc d'en Txurio Zaldun al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de RCDPERIKO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Huelva Chocos C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 62, Augusto Hidalgo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ignacio Navarro que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Yerai Fernández sempre és una garantia. Al minut 63, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Claudio Eristain marcar el 0 - 2 per al Huelva.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Ignacio Navarro de Huelva va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Huelva l'avantatge per 0 - 4. Ernesto Osorio Ulloa en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bogdan Scorneică que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Claudio Eristain, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Severiano Xirondo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bogdan Scorneică va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones