Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Las Carencias (1335137) - ninjas ruidosos efese (489111) » 544675585: T48/J9/VIII

Liga 544675585 Información oficial sobre el partido 544675585 en Hattrick

26.12.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VIII.1031 (178574)

The Juanito Spirit's Team C.F Alineación oficial del equipo 'The Juanito Spirit's Team C.F' en el partido 3 - 2 Shacktar Donuts Alineación oficial del equipo 'Shacktar Donuts' en el partido
Adolfo Salces (7') 1 - 0
Isaac Garaita (9') 2 - 0
2 - 1 Jorge Callus (57')
Isaac Garaita (69') 3 - 1
3 - 2 Juan Sánchez (74')
The Juanito Spirit's Team C.F Alineación oficial del equipo 'The Juanito Spirit's Team C.F' en el partido 3 - 2 Shacktar Donuts Alineación oficial del equipo 'Shacktar Donuts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Juanito Spirit's Team C.F Alineación oficial del equipo 'The Juanito Spirit's Team C.F' en el partido 3 - 3 Shacktar Donuts Alineación oficial del equipo 'Shacktar Donuts' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Juanito Spirit's Team C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Didi Maschke va anar directament als peus de Adolfo Salces que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Amb 9 minuts jugats, en Isaac Garaita va augmentar l'avantatge de Juanito a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Isaac Garaita de Juanito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Didi Maschke una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Justo Romero Urzáiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Juanito ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Cifre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Isaac Garaita va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Javier Maestre Santiago va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Didi Maschke de Juanito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Shacktar Donuts

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Jorge Callus va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Juan Sánchez va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raül Blasi de Shacktar va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pedro Alio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Shacktar van seguir progressant per la banda dreta. Pedro Calleja va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gorka Arguena amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Raül Blasi quasi aconsegueix empatar per Shacktar al minut 75, però Paulos Bouzo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Nieto no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.