Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Balompedica (778477) - jwrez industrial cd andsliz (1459279) » 544673643: T48/J13/VIII

Liga 544673643 Información oficial sobre el partido 544673643 en Hattrick

23.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.996 (54797)

abcastillo Alineación oficial del equipo 'abcastillo' en el partido 3 - 4 Real Malagueño C.F Alineación oficial del equipo 'Real Malagueño C.F' en el partido
0 - 1 Tomeu Tur (4')
0 - 2 Joan Antoni Miravet (5')
Claus Speckmaier (15') 1 - 2
Jacinto Revuelta (16') 2 - 2
Lolo Gómez (22') 3 - 2
3 - 3 Ramón Ramo Martínez (64')
3 - 4 Ramón Ramo Martínez (76')
abcastillo Alineación oficial del equipo 'abcastillo' en el partido 3 - 4 Real Malagueño C.F Alineación oficial del equipo 'Real Malagueño C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
abcastillo Alineación oficial del equipo 'abcastillo' en el partido 3 - 2 Real Malagueño C.F Alineación oficial del equipo 'Real Malagueño C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abcastillo

Goles Goles

  • 102 Minuto 15 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 15 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Claus Speckmaier, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el abcastillo a l'empat.
  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Jacinto Revuelta no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Lolo Gómez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Manuel García de Carranque, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Gil de abcastillo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 10, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josep Maria Massanas va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Muñoz de abcastillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Malagueño C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tomeu Tur va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Joan Antoni Miravet de Malagueño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 5. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ramón Ramo Martínez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador de Malagueño Ramón Ramo Martínez va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 76 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Manel Bordás quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Niels Moltzahn va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Enderica es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Javier Jesús Pino Campos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Malagueño es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Javier Jesús Pino Campos, jugador de Malagueño, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Vito Cunqueiro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Emilio Prada probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.