Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEMIGRANT FC (48000) - Dripping FC (1433018) » 544671555: T48/J10/VIII

Liga 544671555 Información oficial sobre el partido 544671555 en Hattrick

02.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VIII.959 (54760)

DEMIGRANT FC Alineación oficial del equipo 'DEMIGRANT FC' en el partido 1 - 1 CF BARRIO GAUDI Alineación oficial del equipo 'CF BARRIO GAUDI' en el partido
0 - 1 Alberto Fernán Jiménez (34')
Juan Sergio Junquera (74') 1 - 1
DEMIGRANT FC Alineación oficial del equipo 'DEMIGRANT FC' en el partido 1 - 1 CF BARRIO GAUDI Alineación oficial del equipo 'CF BARRIO GAUDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMIGRANT FC Alineación oficial del equipo 'DEMIGRANT FC' en el partido 1 - 1 CF BARRIO GAUDI Alineación oficial del equipo 'CF BARRIO GAUDI' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMIGRANT FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al DEMIGRANT una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juan Sergio Junquera, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Calancha va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Miguel Pérez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miguel Pérez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de DEMIGRANT, en Argonitz Tellaetxea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

CF BARRIO GAUDI

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): BARRIO va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Alberto Fernán Jiménez va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Óscar Sagaseta va estar a punt de posar per davant a BARRIO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Guinart va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BARRIO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Sagaseta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BARRIO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Maestre Dávila, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.