Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Carneiros FC (1586655) - kseres (492671) » 544671003: T48/J12/VIII

Liga 544671003 Información oficial sobre el partido 544671003 en Hattrick

16.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.949 (54750)

Bcn Brooklyn F.C Alineación oficial del equipo 'Bcn Brooklyn F.C' en el partido 3 - 1 Els McWayers Alineación oficial del equipo 'Els McWayers' en el partido
Jorge Bustos (29') 1 - 0
1 - 1 Abel Doz (42')
Enrique Granero (43') 2 - 1
Jorge Bustos (89') 3 - 1
Bcn Brooklyn F.C Alineación oficial del equipo 'Bcn Brooklyn F.C' en el partido 3 - 1 Els McWayers Alineación oficial del equipo 'Els McWayers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bcn Brooklyn F.C Alineación oficial del equipo 'Bcn Brooklyn F.C' en el partido 4 - 2 Els McWayers Alineación oficial del equipo 'Els McWayers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bcn Brooklyn F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Brooklyn contenien la respiració mentre en Jorge Bustos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Granero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Brooklyn se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 43.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Brooklyn sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Jorge Bustos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Bustos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pepe Villabona va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Ricardo Santodomingo gairebé va marcar per a Brooklyn des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergi Pous va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Miquel Piferrer ocupà el lloc d'en Raúl Medrano al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Brooklyn quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Alberto Viscón de Brooklyn va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Manjavacas va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Alberto Palleras va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Els McWayers

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Abel Doz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Arnau Pruna marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en César Varjas que va xutar a fora per molt poc.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Arnau Pruna va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ferrer Albiar de McWayers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José Ferrer Albiar va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Abel Doz de McWayers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de McWayers, en Manuel Pretel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.