Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Bierzo (991818) - the wakys (487874) » 544666852: T48/J10/VIII

Liga 544666852 Información oficial sobre el partido 544666852 en Hattrick

02.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VIII.875 (54676)

Carnuzins Returns Alineación oficial del equipo 'Carnuzins Returns' en el partido 1 - 1 AFRIKUS FC Alineación oficial del equipo 'AFRIKUS FC' en el partido
Miguel Juan Gossa (33') 1 - 0
1 - 1 Óscar Criales (67')
Carnuzins Returns Alineación oficial del equipo 'Carnuzins Returns' en el partido 1 - 1 AFRIKUS FC Alineación oficial del equipo 'AFRIKUS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carnuzins Returns Alineación oficial del equipo 'Carnuzins Returns' en el partido 3 - 0 AFRIKUS FC Alineación oficial del equipo 'AFRIKUS FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carnuzins Returns

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Miguel Juan Gossa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Carnuzins.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Imeldo Villachica haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Carnuzins al minut 4.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ignacio López Ramírez del Carnuzins ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El Carnuzins va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Miguel Juan Gossa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Carnuzins va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaume Ramon Vall va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Grander.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marco Aurelio Camacho! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Juan Gossa de Carnuzins es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Era el minut 81 quan després d'una dura entrada, el jugador Antonio Cros de Carnuzins s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

AFRIKUS FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 67 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Óscar Criales marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hodei Cebrián Descalzo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Inurriza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 51 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Higer Pagadigorria va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Inurriza de AFRIKUS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.