Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mantequilla de Napoles (434725) - Daxus (795317) » 544662888: T48/J13/VIII

Liga 544662888 Información oficial sobre el partido 544662888 en Hattrick

23.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.804 (54605)

Mantequilla de Napoles Alineación oficial del equipo 'Mantequilla de Napoles' en el partido 3 - 1 Los Juma Alineación oficial del equipo 'Los Juma' en el partido
Krispin Aietxu (5') 1 - 0
Manel Baena (22') 2 - 0
Manel Baena (72') 3 - 0
3 - 1 Oleguer Balcells (79')
Mantequilla de Napoles Alineación oficial del equipo 'Mantequilla de Napoles' en el partido 3 - 1 Los Juma Alineación oficial del equipo 'Los Juma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mantequilla de Napoles Alineación oficial del equipo 'Mantequilla de Napoles' en el partido 3 - 3 Los Juma Alineación oficial del equipo 'Los Juma' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mantequilla de Napoles

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Mantequilla, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Krispin Aietxu per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Als 22 minuts de joc, els nois de Mantequilla van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Manel Baena augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Manel Baena va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 72 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Jimeno Caballer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Josep Andreu Cuní va enviar un xut des de 40 metres al minut 71, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Salvador García-Mesa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Krispin Aietxu gairebé va marcar per a Mantequilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Andreu Cuní de Mantequilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Toño Torrego ocupà el lloc d'en Krispin Aietxu al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Mantequilla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): En Salvador García-Mesa va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los Juma

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Juma va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Oleguer Balcells va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Juma va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 23 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Juma va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Labayen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Oleguer Balcells ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.