Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G.N.K Valkirya (491903) - RCDEIsi (48168) » 544662566: T48/J2/VIII

Liga 544662566 Información oficial sobre el partido 544662566 en Hattrick

07.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VIII.799 (54600)

G.N.K Valkirya Alineación oficial del equipo 'G.N.K Valkirya' en el partido 2 - 0 Calatrabas Alineación oficial del equipo 'Calatrabas' en el partido
Radu Găzdoiu (3') 1 - 0
Nikolas Lizarrabar (14') 2 - 0
G.N.K Valkirya Alineación oficial del equipo 'G.N.K Valkirya' en el partido 2 - 0 Calatrabas Alineación oficial del equipo 'Calatrabas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
G.N.K Valkirya Alineación oficial del equipo 'G.N.K Valkirya' en el partido 2 - 1 Calatrabas Alineación oficial del equipo 'Calatrabas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,4 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.N.K Valkirya

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Radu Găzdoiu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valkirya es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Valkirya van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Nikolas Lizarrabar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Julio Mira Castro va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 86 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ubaldo Poves de Valkirya es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Valkirya es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Sisterón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Daniel Velasco al camp.

Calatrabas

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Luis Antonio Barbecho va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ismael De Los Santos va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Aitzol Urtxuegi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Calatrabas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Calatrabas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Aitzol Urtxuegi no va poder controlar.
  • 254 Minuto 29 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Calatrabas i el va llençar en Vladimiro Calsa, però el va fallar.
  • 250 Minuto 48 (Ocasión de falta): Vladimiro Calsa va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 48.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Luis Antonio Barbecho de Calatrabas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Vladimiro Calsa de Calatrabas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julio Mira Castro va prendre el seu rol al minut 68.