Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los leones de montepinar (312225) - FC Wend Zuid (1367433) » 544654083: T48/J10/VIII

Liga 544654083 Información oficial sobre el partido 544654083 en Hattrick

02.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VIII.647 (54448)

Los leones de montepinar Alineación oficial del equipo 'Los leones de montepinar' en el partido 0 - 5 Emborrollats Alineación oficial del equipo 'Emborrollats' en el partido
0 - 1 David Terroba (2')
0 - 2 麦 (Mai) 廷楠 (Tingnan) (20')
0 - 3 Juan Lodares (31')
0 - 4 Florin Adăscăliţei (66')
0 - 5 Juan Lodares (81')
Los leones de montepinar Alineación oficial del equipo 'Los leones de montepinar' en el partido 0 - 5 Emborrollats Alineación oficial del equipo 'Emborrollats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los leones de montepinar Alineación oficial del equipo 'Los leones de montepinar' en el partido 0 - 7 Emborrollats Alineación oficial del equipo 'Emborrollats' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los leones de montepinar

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aietz Arandigoien no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Filomeno Rul estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Stoyne Kostadinov va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Janko Kaperotxipi no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Íñigo Eliese Cuesta de montepinar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): montepinar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francesc Montagud no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jandro Sancerre al camp.

Emborrollats

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Emborrollats va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Terroba, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Petko Alexandrov de Emborrollats va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en 麦 (Mai) 廷楠 (Tingnan), que no va perdonar.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Juan Lodares des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Florin Adăscăliţei va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 81 pels visitants. En Juan Lodares va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Juan Lodares va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Emborrollats va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Florin Adăscăliţei, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Lodares.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Emborrollats puguin veure en Abundio Robert jugant de nou; ja que al minut 67 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Luis Martí Tovar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Aietz Arandigoien va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paco Mondéjar. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.