Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CirateVdP (993443) - ZorroWallStreet FC (1431710) » 544645730: T48/J8/VIII

Liga 544645730 Información oficial sobre el partido 544645730 en Hattrick

19.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VIII.498 (54299)

CirateVdP Alineación oficial del equipo 'CirateVdP' en el partido 0 - 2 Icarüs Alineación oficial del equipo 'Icarüs' en el partido
0 - 1 Roger Genovart (18')
0 - 2 Hixinio Maneiros (68')
CirateVdP Alineación oficial del equipo 'CirateVdP' en el partido 0 - 2 Icarüs Alineación oficial del equipo 'Icarüs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CirateVdP Alineación oficial del equipo 'CirateVdP' en el partido 2 - 2 Icarüs Alineación oficial del equipo 'Icarüs' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CirateVdP

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Barbé va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Manuel López i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CirateVdP, però el xut de Óscar Casals va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ventura Perefarré de CirateVdP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Chía va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Casals.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Benchomo Escandon no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Icarüs

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Roger Genovart donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hixinio Maneiros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Alfredo Guil quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jon Andoni Erkizia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lorenzo Rueda La Fuente, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Huc Gibernau després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jon Andoni Erkizia va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hixinio Maneiros de Icarüs es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roger Genovart de Icarüs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Guil.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Antonio Rubio Torrecilla s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.