Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros United (309998) - Stardust Mirage FC (1600174) » 544642949: T48/J12/VIII

Liga 544642949 Información oficial sobre el partido 544642949 en Hattrick

16.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.448 (54249)

Real Desidia C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Desidia C. F.' en el partido 3 - 2 Stardust Mirage FC Alineación oficial del equipo 'Stardust Mirage FC' en el partido
0 - 1 José Ernesto Urzáiz Castro (6')
0 - 2 Ivan Llobet (16')
Leon Lacey (38') 1 - 2
Ignasi Ceravalls (67') 2 - 2
Ignasi Ceravalls (80') 3 - 2
Real Desidia C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Desidia C. F.' en el partido 3 - 2 Stardust Mirage FC Alineación oficial del equipo 'Stardust Mirage FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Desidia C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Desidia C. F.' en el partido 5 - 1 Stardust Mirage FC Alineación oficial del equipo 'Stardust Mirage FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Desidia C. F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els seguidors del Desidia van tornar a saltar d'alegria al minut 38. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Leon Lacey que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Desidia, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ignasi Ceravalls de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Ignasi Ceravalls, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Desidia es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Pedro Corona no oblidarà el que li va passar durant el minut 23. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Kemen Balderrain i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Desidia, però el xut de Apalo Urrusolo va sortir bastant desviat.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Desidia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Pedro Corona va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Zárraga de Desidia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hèctor Rodella de Desidia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Leon Lacey va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauro Lapetra.

Stardust Mirage FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Ernesto Urzáiz Castro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de José Olmedo Halcón la va rematar Ivan Llobet amb una magnífica volea que va fer pujar per a Stardust el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): José Ernesto Urzáiz Castro quasi marca en una jugada assajada de córner que Arcadi Albet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, José Olmedo Halcón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ivan Llobet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Pelegrín de Stardust es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Roberto Gacete de Stardust va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.