Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LLANÇÀ (309386) - FC Tegueste (1419885) » 544641314: T48/J9/VIII

Liga 544641314 Información oficial sobre el partido 544641314 en Hattrick

26.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VIII.419 (54220)

Las Terreras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Terreras C.F.' en el partido 2 - 2 Valeiros Boys Alineación oficial del equipo 'Valeiros Boys' en el partido
Máximo Fernández (21') 1 - 0
Urtsin Zabalagoxeaskoa (25') 2 - 0
2 - 1 Alejandro Halcón (27')
2 - 2 Juan Luis Panero (64')
Las Terreras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Terreras C.F.' en el partido 2 - 2 Valeiros Boys Alineación oficial del equipo 'Valeiros Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Terreras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Terreras C.F.' en el partido 2 - 1 Valeiros Boys Alineación oficial del equipo 'Valeiros Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Terreras C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Terreras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Máximo Fernández va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Terreras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Urtsin Zabalagoxeaskoa va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Ormaondo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Ramos Alonso, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Guillermo Ramos Alonso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Terreras.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Mulero de Terreras es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Elorza de Terreras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Valeiros Boys

Goles Goles

  • 152 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Alejandro Halcón va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 27 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 160 Minuto 64 (Gol de falta): Valeiros, al minut 64, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Juan Luis Panero.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de José Javier Molleda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Halcón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oihan Basterra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valeiros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Luis Panero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.