Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GodBlesSashaGrey (1337360) - Bat Espanyol rep de Barcelona (1590560) » 544640686: T48/J7/VIII

Liga 544640686 Información oficial sobre el partido 544640686 en Hattrick

12.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.408 (54209)

AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 1 - 0 Racing Winhat Alineación oficial del equipo 'Racing Winhat' en el partido
Adrián Calderón (35') 1 - 0
AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 1 - 0 Racing Winhat Alineación oficial del equipo 'Racing Winhat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 2 - 0 Racing Winhat Alineación oficial del equipo 'Racing Winhat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKER BI F.T.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Adrián Calderón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AKER.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Fulgenci Bergonyó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Sergio Fuentes gairebé va marcar per a AKER des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Félix Borraz de AKER va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iklil Ahardane de AKER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Iklil Ahardane va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jarein Kaminoa de AKER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing Winhat

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Eduard Tur va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Rafa Viladevait va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Racing que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Racing es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Narciso González Valle no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Luis Charta al camp.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 58 de partit, quan un jugador de Racing, en César Ubidea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Racing va fer una substitució al minut 86. Nicolás de Blas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Velasco Tovar.