Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FcBimbo (796858) - xiikitineS (991468) » 544637437: T48/J7/VIII

Liga 544637437 Información oficial sobre el partido 544637437 en Hattrick

12.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.350 (54151)

El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido 3 - 2 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
0 - 1 José Martín (19')
Fernando Manzanedo (30') 1 - 1
1 - 2 Volker Panske (32')
Alberto Sáiz (85') 2 - 2
Efrén Nogueira (87') 3 - 2
El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido 3 - 2 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido 3 - 1 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El patito feo

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del patito s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fernando Manzanedo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Alberto Sáiz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 85, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Efrén Nogueira, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Iker Arriortua va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Fernando Manzanedo de patito va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Alejandro Foquet ocupà el lloc d'en Darrell Edwards al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de patito quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Pasqual Garrigós no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per José Manuel Mozo.

Rates f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Isaac Insiodo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rates, José Martín, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Volker Panske va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Joan Xavier Ginestar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Volker Panske després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joan Salvador Gironès va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Xavier Ginestar de Rates amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Volker Panske es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Isaac Insiodo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ángel Sotres no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.