Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Caraduras CE (1436714) - xiikitineS (991468) » 544637431: T48/J5/VIII

Liga 544637431 Información oficial sobre el partido 544637431 en Hattrick

28.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VIII.350 (54151)

Riocorvo Alineación oficial del equipo 'Riocorvo' en el partido 1 - 1 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
José Ángel Sánchez Salinas (33') 1 - 0
1 - 1 Mauro Villayres (84')
Riocorvo Alineación oficial del equipo 'Riocorvo' en el partido 1 - 1 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Riocorvo Alineación oficial del equipo 'Riocorvo' en el partido 3 - 0 Rates f.c. Alineación oficial del equipo 'Rates f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riocorvo

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Riocorvo José Ángel Sánchez Salinas va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Rafael Basoco va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Pol Abulí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Basilio Tolfa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Pedro Genovard va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pol Abulí va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Genovard al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pol Abulí va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Emillen Burumendi de Riocorvo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rates f.c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José Martín va anar directament als peus de Mauro Villayres que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Anton Bifet va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rates Anton Bifet quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rafael Basoco l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): El jugador visitant Volker Panske va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 83 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volker Panske de Rates va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Insiodo de Rates va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.