Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWPAULUS FC (987966) - Luky Team (121976) » 544637066: T48/J12/VIII

Liga 544637066 Información oficial sobre el partido 544637066 en Hattrick

16.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.343 (54144)

Roldan United Alineación oficial del equipo 'Roldan United' en el partido 2 - 2 UD Aherox Alineación oficial del equipo 'UD Aherox' en el partido
Ataúlfo Bleda (6') 1 - 0
Rubén Echarri (8') 2 - 0
2 - 1 Marko Burdariaetxabarria (30')
2 - 2 Javier Picardo (49')
Roldan United Alineación oficial del equipo 'Roldan United' en el partido 2 - 2 UD Aherox Alineación oficial del equipo 'UD Aherox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Roldan United Alineación oficial del equipo 'Roldan United' en el partido 4 - 1 UD Aherox Alineación oficial del equipo 'UD Aherox' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roldan United

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ataúlfo Bleda de Roldan aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): José Barrado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Roldan, Rubén Echarri, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Faouzi Koufi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Faouzi Koufi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Bernardo Peces va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Roldan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Cotrina de Roldan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Nadal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, David Enrique Zorrilla de Roldan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UD Aherox

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aherox. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marko Burdariaetxabarria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Javier Picardo marqués l'empat. Al minut 49 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Enrique Zorrilla no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Romero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones