Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba Killer Bees (1430871) - Betiko Martxan (486385) » 544635928: T48/J7/VIII

Liga 544635928 Información oficial sobre el partido 544635928 en Hattrick

12.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.323 (54124)

Camping Ribadesella Industries Alineación oficial del equipo 'Camping Ribadesella Industries' en el partido 0 - 1 Chuchi Step Alineación oficial del equipo 'Chuchi Step' en el partido
0 - 1 Bonifacio Aguiar (61')
Camping Ribadesella Industries Alineación oficial del equipo 'Camping Ribadesella Industries' en el partido 0 - 1 Chuchi Step Alineación oficial del equipo 'Chuchi Step' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camping Ribadesella Industries Alineación oficial del equipo 'Camping Ribadesella Industries' en el partido 2 - 0 Chuchi Step Alineación oficial del equipo 'Chuchi Step' en el partido
Tiene mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camping Ribadesella Industries

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 1 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Hegoi Artzuaga era fer passades de llarga distància. Al minut 1 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gonzalo Ayora però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Francisco Siloniz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ribadesella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lucas Puerto de Ribadesella no va ser gol per ben poc.
  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): En Aton Larrasoaña va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 13, però el porter visitant Eugenio Montalvo el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Ribadesella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hegoi Artzuaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lucas Puerto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hegoi Artzuaga de Ribadesella es va guanyar la targeta groga merescudament.

Chuchi Step

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Chuchi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bonifacio Aguiar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chuchi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àngel Barberà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Vicente Toro Coronado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.