Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TIBURON MISCO (773508) - Sanolman (1372779) » 544635466: T48/J3/VIII

Liga 544635466 Información oficial sobre el partido 544635466 en Hattrick

14.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VIII.315 (54116)

pethum f c Alineación oficial del equipo 'pethum f c' en el partido 3 - 3 LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido
0 - 1 Héctor Yerga (4')
0 - 2 Héctor Yerga (9')
Ramon Masegú (61') 1 - 2
Iván Goñi (70') 2 - 2
2 - 3 Helenio Baña (82')
César Revuelta (84') 3 - 3
pethum f c Alineación oficial del equipo 'pethum f c' en el partido 3 - 3 LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pethum f c Alineación oficial del equipo 'pethum f c' en el partido 3 - 1 LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pethum f c

Goles Goles

  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passava el minut 61 del matx, quan l'atent Ramon Masegú va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al pethum una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Iván Goñi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 70.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Després de 84 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al pethum, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven César Revuelta de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pethum va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramon Masegú va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Miguel Ramos Brugarolas va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Raúl Oriol Diaz, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 201 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Miguel Ramos Brugarolas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 206 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 88 minuts de joc, Miguel Ramos Brugarolas semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Ricard Jordà de pethum es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de pethum, en Luis Gutiérrez de Celis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

LOS HURONES ASESINOS

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 en Jesús Castet va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Héctor Yerga podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Héctor Yerga va aprofitar un error defensiu al minut 9, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a ASESINOS.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ASESINOS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Helenio Baña.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Castet es va quedar sol davant del porter, al minut 13. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Héctor Yerga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ASESINOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Helenio Baña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Héctor Yerga de ASESINOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Héctor Yerga de ASESINOS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.