Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaolin Soccer (1421386) - Pumys FC (1461741) » 544635161: T48/J12/VIII

Liga 544635161 Información oficial sobre el partido 544635161 en Hattrick

16.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.309 (54110)

REAL MADRID C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID C.F.' en el partido 0 - 5 Palomo F.C. Alineación oficial del equipo 'Palomo F.C.' en el partido
0 - 1 Pere Bassegoda (17')
0 - 2 Bogdan Negoescu (26')
0 - 3 Luis Naharro (36')
0 - 4 Julen Aramendia (60')
0 - 5 Pere Bassegoda (82')
REAL MADRID C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID C.F.' en el partido 0 - 5 Palomo F.C. Alineación oficial del equipo 'Palomo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL MADRID C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID C.F.' en el partido 0 - 5 Palomo F.C. Alineación oficial del equipo 'Palomo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL MADRID C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomàs Castellsaguer de MADRID es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Renán Beiro de MADRID va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mel Soler de MADRID es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Tomàs Castellsaguer.
  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Renán Beiro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Palomo F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Palomo Pere Bassegoda va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bogdan Negoescu, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Luis Naharro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Palomo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julen Aramendia, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Pere Bassegoda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tudor Boagiu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Negoescu de Palomo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Naharro que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Julen Aramendia, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Julen Aramendia va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Naharro de Palomo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Prudenci Moix de Palomo va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Roberto Cañellas va entrar en el seu lloc.