Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Síndries Alcoholiques (490403) - Real Cadiz C.F. (313521) » 544634272: T48/J13/VIII

Liga 544634272 Información oficial sobre el partido 544634272 en Hattrick

23.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VIII.293 (54094)

FC Síndries Alcoholiques Alineación oficial del equipo 'FC Síndries Alcoholiques' en el partido 3 - 2 Real Matusalén C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Matusalén C.F.' en el partido
0 - 1 Jorge Vados (20')
Lucian Cernăianu (27') 1 - 1
Luis Gabriel Espinoza (33') 2 - 1
2 - 2 Amancio Martínez Sánchez (47')
Pablo Azabache (67') 3 - 2
FC Síndries Alcoholiques Alineación oficial del equipo 'FC Síndries Alcoholiques' en el partido 3 - 2 Real Matusalén C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Matusalén C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Síndries Alcoholiques Alineación oficial del equipo 'FC Síndries Alcoholiques' en el partido 2 - 0 Real Matusalén C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Matusalén C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Síndries Alcoholiques

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lucian Cernăianu va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 27.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alcoholiques contenien la respiració mentre en Luis Gabriel Espinoza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 67 gràcies a la jugada de Pablo Azabache, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Alcoholiques per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Gabriel Espinoza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Alcoholiques va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manolo Valero Giménez en un 1 contra 1 amb el porter Moisés Sáenz Oliván, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Simeón Romay, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lucian Cernăianu de Alcoholiques va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Era el minut 38 quan després d'una dura entrada, el jugador Adri Julià de Alcoholiques s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Matusalén C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Matusalén va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Vados, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Amancio Martínez Sánchez de Matusalén va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Silvio Parralo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jorge Vados rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Silvio Parralo de Matusalén va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Gustavo Solano va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Matusalén es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.