Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N.E.C.C. (1578106) - CD Puerto de la Torre (1460992) » 544633799: T48/J5/VIII

Liga 544633799 Información oficial sobre el partido 544633799 en Hattrick

28.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VIII.285 (54086)

GUADALITOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GUADALITOS C.F.' en el partido 1 - 2 CD Puerto de la Torre Alineación oficial del equipo 'CD Puerto de la Torre' en el partido
0 - 1 Roc Pallardó (19')
0 - 2 Kirru Paskual (52')
Petiri Okendo (86') 1 - 2
GUADALITOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GUADALITOS C.F.' en el partido 1 - 2 CD Puerto de la Torre Alineación oficial del equipo 'CD Puerto de la Torre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GUADALITOS C.F. Alineación oficial del equipo 'GUADALITOS C.F.' en el partido 2 - 3 CD Puerto de la Torre Alineación oficial del equipo 'CD Puerto de la Torre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GUADALITOS C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Eduardo Pozo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GUADALITOS, Petiri Okendo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petiri Okendo va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Bermudo Díaz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Raúl Escartín de GUADALITOS va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iván Estacasolos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfredo Arnaldo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Petiri Okendo no oblidarà el que li va passar durant el minut 62. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Petiri Okendo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Diego Vergas de GUADALITOS va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bazkoare Barandika va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Reynaldo Ericeq no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

CD Puerto de la Torre

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roc Pallardó va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Kirru Paskual de Puerto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): 黄 (Huang) 镕坤 (Rongkun) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Luis Valles Pla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Puerto va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roc Pallardó, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Iván Estacasolos de Puerto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Julián Ramiro Ezmir estava fent un bon partit.