Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberófonos F.C. (988077) - TroboFC (1586431) » 544629282: T48/J12/VIII

Liga 544629282 Información oficial sobre el partido 544629282 en Hattrick

16.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VIII.204 (54005)

F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 3 - 0 A3N-Takeuchi Alineación oficial del equipo 'A3N-Takeuchi' en el partido
Juan Manuel Iturren (63') 1 - 0
Juan Manuel Iturren (78') 2 - 0
Pascual Antepazo (86') 3 - 0
F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 3 - 0 A3N-Takeuchi Alineación oficial del equipo 'A3N-Takeuchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 2 - 1 A3N-Takeuchi Alineación oficial del equipo 'A3N-Takeuchi' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Moka

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C. contenien la respiració mentre en Juan Manuel Iturren s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a F.C. i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 78 minuts de joc. Mentre en Juan Manuel Iturren el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alejandro Dou va anar directament als peus de Pascual Antepazo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però José Barella va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a José Barella de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del F.C. no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alejandro Dou perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Pascual Antepazo de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Rafael Payán ocupà el lloc d'en Nataniel Martí Tovar al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

A3N-Takeuchi

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del A3N-Takeuchi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Berbel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Ángel David Paz va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rafael Payán no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 张 (Zhang) 文恩 (Wenen).

Lesiones Lesiones