Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Palas Porkers (1599429) - KnyRiera FC (994242) » 544628943: T48/J11/VIII

Liga 544628943 Información oficial sobre el partido 544628943 en Hattrick

09.01.2016 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VIII.198 (53999)

CAP Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'CAP Ciudad de Murcia' en el partido 1 - 1 Zurbaran Potros Alineación oficial del equipo 'Zurbaran Potros' en el partido
0 - 1 Ruimán Puche García (30')
Conrado Coeses (34') 1 - 1
CAP Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'CAP Ciudad de Murcia' en el partido 1 - 1 Zurbaran Potros Alineación oficial del equipo 'Zurbaran Potros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CAP Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'CAP Ciudad de Murcia' en el partido 2 - 2 Zurbaran Potros Alineación oficial del equipo 'Zurbaran Potros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAP Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 34. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Conrado Coeses va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ciudad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Quirós, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ciudad va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Antoni Costabella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 87, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Conrado Coeses sempre els tira per la dreta i en Moncho Yanguas Benito, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Conrado Coeses es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naldo Gordón de Ciudad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Andoni Caño va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ciudad estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Zurbaran Potros

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ruimán Puche García que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ruimán Puche García va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de Ramon Maria Mocholí, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kevin Glendinning no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laratz Azpiazu.