Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA DEPORTIVO. (794140) - Barcelona Devils (1369020) » 544628463: T48/J3/VIII

Liga 544628463 Información oficial sobre el partido 544628463 en Hattrick

14.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VIII.190 (53991)

Racing Camargo Alineación oficial del equipo 'Racing Camargo' en el partido 0 - 2 Los del Tite Alineación oficial del equipo 'Los del Tite' en el partido
0 - 1 Luis Vicario (39')
0 - 2 Bonifacio Castro-Pinos (59')
Racing Camargo Alineación oficial del equipo 'Racing Camargo' en el partido 0 - 2 Los del Tite Alineación oficial del equipo 'Los del Tite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Camargo Alineación oficial del equipo 'Racing Camargo' en el partido 2 - 1 Los del Tite Alineación oficial del equipo 'Los del Tite' en el partido
Tiene mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Camargo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Camargo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Julián Núñez de Lara va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergi de Argila va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Juan Sergio Pintado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xesc Guimet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Mazo López de Camargo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Després de 78 minuts, Camargo va veure com el seu jugador Leyton Jeremy havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pèire Moyà entraria per ocupar el seu lloc.

Los del Tite

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Luis Vicario de Tite va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Camargo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bonifacio Castro-Pinos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tite es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tite van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 13 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fiz Cives, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tite van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Baptista Oliva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Tite va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuel Paz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.