Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los yumalais f.c (1435525) - OronzocanaTeam23 (1462057) » 544622590: T48/J5/VIII

Liga 544622590 Información oficial sobre el partido 544622590 en Hattrick

28.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VIII.85 (53886)

The Sementals Alineación oficial del equipo 'The Sementals' en el partido 4 - 1 F.C. Cagondena Alineación oficial del equipo 'F.C. Cagondena' en el partido
0 - 1 Lambert Sendra (13')
Óscar José Lardín (27') 1 - 1
Óscar José Lardín (69') 2 - 1
Bieito Pazos (84') 3 - 1
Leopoldo Callejon (85') 4 - 1
The Sementals Alineación oficial del equipo 'The Sementals' en el partido 4 - 1 F.C. Cagondena Alineación oficial del equipo 'F.C. Cagondena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Sementals Alineación oficial del equipo 'The Sementals' en el partido 6 - 0 F.C. Cagondena Alineación oficial del equipo 'F.C. Cagondena' en el partido
Tiene mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Sementals

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Óscar José Lardín igualava per Sementals en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Óscar José Lardín, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sementals pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bieito Pazos va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Sementals va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leopoldo Callejon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pep Deutú no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leopoldo Callejon estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sementals a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Óscar José Lardín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Óscar José Lardín va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Bozhidar Netzov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sementals es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

F.C. Cagondena

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Lambert Sendra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cagondena, al minut 13. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Pep Deutú va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Cagondena van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Amando Pexegueiro no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Amando Pexegueiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro La Hera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lambert Sendra de Cagondena no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilmar Pozo de Cagondena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Alejandro Reales-Cala de Cagondena va abandonar el terreny de joc després de 6 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Silanes va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Jesús Tordesillas, de Cagondena, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Fernando Freixes el va substituir.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Després de 86 minuts, Cagondena va veure com el seu jugador Amando Pexegueiro havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ferrán Navasques entraria per ocupar el seu lloc.