Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JR's (1414480) - FC Tu Padre (312315) » 544620784: T48/J1/VIII

Liga 544620784 Información oficial sobre el partido 544620784 en Hattrick

31.10.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VIII.53 (53854)

JR's Alineación oficial del equipo 'JR's' en el partido 2 - 2 Kame Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Kame Fútbol Club' en el partido
0 - 1 José Antonio Yanguas Benito (23')
Ignacio Manuel de León (42') 1 - 1
Jofre Simonet (56') 2 - 1
2 - 2 Ramón Pérez-Serrano (74')
JR's Alineación oficial del equipo 'JR's' en el partido 2 - 2 Kame Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Kame Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JR's Alineación oficial del equipo 'JR's' en el partido 2 - 3 Kame Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Kame Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,1 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JR's

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Ignacio Manuel de León facilitava les coses al JRs amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): JRs va agafar avantatge al minut 56 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jofre Simonet fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): JRs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guglielmo Graziuso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saturnino Gutiérrez-Solana.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcos Segimón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Guglielmo Graziuso, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de JRs a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isidro Remedios va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Segimón de JRs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de JRs, en Isidro Remedios, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Daniel Gand no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Robert Ganţa.

Kame Fútbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Antonio Yanguas Benito que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fútbol va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ramón Pérez-Serrano, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fabián Villaño es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): El jugador visitant Raúl Casariego va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 59 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Yanguas Benito.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Ovidi Estevadeordal de Fútbol va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Albiñana va prendre el seu rol al minut 44.