Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Islas Canarias (435034) - VillarrealC.F (795465) » 544618987: T48/J2/VIII

Liga 544618987 Información oficial sobre el partido 544618987 en Hattrick

07.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VIII.21 (53822)

The Cukitaas Alineación oficial del equipo 'The Cukitaas' en el partido 3 - 0 Sevilla Joe's Alineación oficial del equipo 'Sevilla Joe's' en el partido
Ramon Maria Bosch (22') 1 - 0
Canuto Pazos (26') 2 - 0
Josep Albert Llavina (59') 3 - 0
The Cukitaas Alineación oficial del equipo 'The Cukitaas' en el partido 3 - 0 Sevilla Joe's Alineación oficial del equipo 'Sevilla Joe's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Cukitaas Alineación oficial del equipo 'The Cukitaas' en el partido 3 - 1 Sevilla Joe's Alineación oficial del equipo 'Sevilla Joe's' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Cukitaas

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Ramon Maria Bosch va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cukitaas.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Cukitaas va augmentar la diferència quan Canuto Pazos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Josep Albert Llavina va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josep Albert Llavina va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ramon Maria Bosch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Rafael Nano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Rafael Nano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Adrià Company va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Canuto Pazos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Canuto Pazos va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Sevilla Joe's

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Sevilla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Adolfo Garivell va quedar-se sol davant el porter Alejandro Cantos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Sevilla va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jesús Rubio Cerro no va poder controlar.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Romero Guerrero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcus Karg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Sevilla va fer una substitució al minut 5. Kurti Stoilov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Perico Eito.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tomás de Valdeorras probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.