Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yecla CF (122993) - ReaL QadiS CF (1415297) » 544618216: T48/J3/VIII

Liga 544618216 Información oficial sobre el partido 544618216 en Hattrick

14.11.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VIII.7 (53808)

Barricada FC Alineación oficial del equipo 'Barricada FC' en el partido 2 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
Alonso Liberona (38') 1 - 0
Efrain Carbia (48') 2 - 0
Barricada FC Alineación oficial del equipo 'Barricada FC' en el partido 2 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barricada FC Alineación oficial del equipo 'Barricada FC' en el partido 1 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barricada FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en Rubèn Cantorné va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alonso Liberona podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Barricada i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 48 minuts de joc. Mentre en Efrain Carbia el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Julio Salaverry gairebé va marcar per a Barricada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zé Geraldo Valença de Barricada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ReaL QadiS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ReaL QadiS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xaco Buján, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ReaL QadiS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerardo Amézaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ReaL QadiS, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En José María Traver va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ignacio Cardena de ReaL QadiS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romeo Gamecho.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): 方 (Fang) 晓友 (Xiaoyou) semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.