Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. BOCA JRS 2.0 (799688) - F.C. La Sagrera (794105) » 544614657: T48/J9/VII

Liga 544614657 Información oficial sobre el partido 544614657 en Hattrick

26.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VII.967 (39003)

U.D.A Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'U.D.A Sta.Coloma' en el partido 1 - 3 F.C. "B"illarato Alineación oficial del equipo 'F.C. "B"illarato' en el partido
0 - 1 David Ferrueros (7')
0 - 2 David Tarabal (33')
0 - 3 Luis Gómez (38')
Erik Eder (83') 1 - 3
U.D.A Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'U.D.A Sta.Coloma' en el partido 1 - 3 F.C. "B"illarato Alineación oficial del equipo 'F.C. "B"illarato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.A Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'U.D.A Sta.Coloma' en el partido 1 - 2 F.C. "B"illarato Alineación oficial del equipo 'F.C. "B"illarato' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.A Sta.Coloma

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Erik Eder trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Davor Skorija del Sta.Coloma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sta.Coloma va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Oihu Ihartze no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Erik Eder de Sta.Coloma va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gustel Wolki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Neil Mallett de Sta.Coloma es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. "B"illarato

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Ferrueros de "B"illarato va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Tarabal va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Luis Gómez va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a "B"illarato.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de "B"illarato va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Cereceda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de "B"illarato va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fabio Coronado va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Jesús Martínez de "B"illarato va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): "B"illarato va fer una substitució al minut 34. Manel Ternero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Oihu Ihartze.